زندگی دوباره برای صنایع چوب اسالم تالش

بدون شک یکی از بزرگترین فاجعه های دهه اخیر در کشورمان را می توان با عنوان تعطیلی صنایع مادر و بزرگی است که نه تنها محل کسب روزی بسیاری از هموطنان ما بوده است، به عنوان صنعت مادر یکی از مهمترین وجوه برای صادرات و ورود ارز که این روزها فشار بالای نبود آن حس می شود نیز یاد کرد. اغلب این تعطیلی ها که سرانجام وام های سراسر خیانت کارانه و افراد سودجو و با نفوذ بوده اند تا برای نزدیک کردن دروغ هایشان برخی صنایع را هم نابود کنند بلکه باورپذیرتر باشد، موجب فقر امروزی بسیاری از ما چه از نظر مادی و چه از نظر دانش زندگی سعادت مند شده اند.
اما خداوند را شاکریم که هر چند همه خیانت کاران را به جزای زندگی پر زرق و برق دنیوی در کانادا و اروپا مستحق کرده است، اما هر از گاهی سایه زندگی را بر روی کارگران این مرز و بودم که سراسر سیاهی و افسردگی شده اند نیز می اندازد و با بازرگی و عظمت خود بخش های نابود شده ای از این کشور را احیا می کند که به دست توانای فقط مریدانش امکان پذیر است.
بنابر گزارش خبرگزاری ایرنا شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران مشهور به چوکا، در بخش اسالم شهرستان تالش بعد از هفت سال توقف تولید و خاک نشینی، این روزها روی زندگی به خود می بیند و واحد تراشکاری مجموعه که مهمترین بخش ورودی خط تولید آن هست نیز فعالیت خود را آغاز کرده است. امید آن داریم که به تدریج شاهد فعالیت کامل و بازگشت این مجموعه به چرخه تولید باشیم هر چند که هنوز و هر روز هستند دشمنان این سرزمین که در پشت خنده های تمسخر آمیزی هر روز خود در جلساتی با ماسک های از بینی پایین تر به حال این صنعت حسادت می کنند.
شرکت صنایع چوب اسالم تالش که از سال ۹۲ راکد بوده و به تازگی با حمایت شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی، (خداوند خودش به خیر کند)، در نخستین مرحله بازسازی و نوسازی واحد تراشکاری خود با اشتغال زایی ۶۸ نفر فعال شده است. گویا برای فعالیت تمام عیار این پیرکهن صنعت چوب و کاغذ کشور به ۲۰۰ نفر نیرو نیاز است که امید داریم تا پایان امسال همگی این افراد که حتما الان خود را در جایی بدون امید در حال پرسه زنی و طلب روزی از پروردگار هستند، صاحب شغلی درخور شوند. شهر زیبای اسالم ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، شهرستان تالش ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در ۱۱۰ کیلومتری غرب استان گیلان قرار گرفته اند، یکی از زیباترین و شگفت انگیزترین تولیدات خداوند در سرزمین مادریم ایران که به هزار چشم و دل معنی عشق را در آن چشیده ام، اسالم سرزمین زیبایی هاست، ای کاش به همت این ۲۰۰ نفر از رنگ دیو پاکیزه شود.
نئوپان خام، نئوپان ملامینه، مبلمان خانگی و اداری و انواع چسب مورد نیاز صنایع سلولزی از تولیدات چوکا هستند